Min största dröm

Det finns något jag inte berättat för er, som jag hållit inne med fastän det ibland varit det enda jag kunnat tänka på. Det är så att jag redan länge närt en stor dröm. En dröm jag inte alltid velat ha, men som inte försvunnit. Det handlar om en bransch som är hård och där det är lätt att misslyckas. Dessutom vet jag att jag inte har medfödd talang för det, men drömmen har inte lämnat mig i fred.

Och nu är det dags, imorgon skall jag in i studion och spela in mitt första album. Ja, det blir ett album genast. Och det blir på finska. Finskan är kanske det jag kämpat mest med, jag har velat sjunga på engelska som jag har lite lättare för, men skivbolaget krävde att det blir på finska. Det är det enda sättet att kunna sälja och sedan göra spelningar i det här landet.

Det jag oroar mig mest för just nu är inte rösten eller finskan utan genren. Vad tror ni, kommer jag att vara trovärdig som tangosångerska? Ni har tidigare alltid stöttat mig, är ni med mig nu?

Förstås kommer det att vara tango med en twist, för tillfället söker jag någon som behärskar strupsång/joddling. Så sprid gärna detta, vem vill vara med på min stora dröm? Ifall många är med tycker jag att vi kanske också kan dansa/strippa under konserterna?

Nu gör vi detta. In your face alla som pissat på min dröm. Finskaläraren som gav mig underkänt, musikläraren som bad mig brumma med i sångerna lite tystare. Dansläraren som sade att jag inte har vare sig taktsinne eller koordination! Osv. osv. Jag är här för att fånga min dröm. Vi kan alla göra allt vi vill. Ja! Häng med och sprid ordet. Det här blir guld.

8 svar på ”Min största dröm”

  1. Det blir en succé 😀
    Speciellt med strupsång och joddling.
    Och rätt åt alla dom som inte trodde på dig.
    Jag tror inte alls att du lurade oss – det bara råkade vara första april.
    Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *