Den smutsiga Olle

I brist på spännande händelser måste vi nu leva med att jag mest rapporterar om Olof. Igår gick jag stolt runt med min håriga son och emottog folkets hyllningar. Noterade en dam som stirrade beundrande på både Olof och mig. Tog ivrigt bort hörlurarna för att få ta emot några vackra ord om vår gemensamma uppenbarelse. Men vet ni vad fanskapet sade? Hon sade: Ojojoj, det måste ta lång tid att få den där smutsiga hunden ren?

Och vet ni vad som var värst, jag hade inte ens märkt att Olof kanske var lite smutsig! Jag trodde att vi båda var helt rena och fräscha och hade nya kalsonger, men nej.

Vad annat är det om jag inte ser fast jag stirrar allt jag kan? Antagligen sitter jag nu just med ett toalettlock runt min hals eller något värre jag inte märkt.

Blommor och en nos.

Ett svar på ”Den smutsiga Olle”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *