Världens värsta vecka

Jag har haft feber och just och just orkat sköta om Olof. Har halkat omkring på olika isbanor och desperat sökt efter hundkompisar åt Olof så att han kan göra sig av med lite energi.

Tyvärr har jag inte alls orkat jobba som jag borde och skulle vilja. Nu har jag bara fyra skrivdagar kvar sedan börjar jag arbeta i Böle igen med andra saker. Har annars varit någorlunda nöjd med min disciplin, har lyckats tvinga mig att sitta och skriva fastän jag helst vill lata mig.

Intalar mig att googledocs är minst lika roligt att öppna som Netflix. Försöker omprogrammera min hjärna till alla möjliga nya tricks. Vägrar bli en gammal person som bara lever på ett sätt som bekräftar gamla övertygelser.

Nåväl, det är klart att det inte varit världens värsta vecka, men inte guld heller. Imorgon hoppas jag att jag är helt frisk. Skall sedan rekommendera några böcker jag läste i veckan också. Hejdå!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *