Snart vår

Jag känner på riktigt att det snart är vår. Ju äldre jag blir desto snabbare går åren och det är inte alls bara en dålig sak. Ofta tvärtom. Jag kommer att njuta så av våren i år, att kunna gå ut med Olof utan att måsta hålla på och klä på och av sig i flera timmar varje dag.

Den här tiden förra året höll jag på och planerade för min NYC-vistelse. Känner mig lite nostalgisk, fast fasen så kallt det var hela mars där. Ujuj.

Helst skulle jag nog nu ligga på en strand åtminstone en vecka, kanske två. Den här bleka årstiden är verkligen inte bra för varken min själ eller mitt utseende. Jag ser ut som någon som legat i ett badkar några veckor på raken. Men har inte råd, plus att det känns bra att inte flyga.

5 svar på ”Snart vår”

  1. ”Ju äldre jag blir desto snabbare går åren”. Jag har märkt samma sak men mig gör det bara sorgsen då jag ser hur viktiga och betydelsefulla händelser bara springer längre och längre ifrån mig bakåt i tiden.

    1. Är jag nu hemskt negativ om jag säger att jag kan tänkta glatt att varje dag är man ett steg närmare krematoriet. Okej, det där lät nu inte så positivt, ursäkta.

  2. Är jag konstig som inte längtar till våren? Jag vill det ska vara kallt på vintern och inte plusgrader som det har varit i några dagar. Jag har saknat gå på isen men nu är det bara vatten på den. Nu när det är nytt år har jag skapat en ny blogg jag ska försöka vara aktiv på.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *