It´s a boy

Här händer inte mycket, livet handlar mest om jobb och Olof just nu. Olof har äntligen börjat kissa som en kille. Detta är en stor sak eftersom killkissandet betyder att han inte lägre dränker sina fötter* varje gång.

På jobbet har jag ett stort skrivprojekt på gång, får hålla på med det ännu i februari, i mars börjar jag redan med annat.

*tassar heter det ju.

6 svar på ”It´s a boy”

  1. Det var en komisk syn när lille O började lyfta på benet, han förstod inte varför tassen plötsligt skulle spärra ut åt sidan. I förskräckelsen trillade han omkull och såg snopen ut. Numera sträcker han ut benet som en gymnast, speciellt om det råkar finnas en brud i närheten.

    1. Ida, låter nog så sött, så sött, vad månne lille O. är för ras, eller kanske jag vet redan, men glömt? Ser framför mig något vitt och ganska litet eller är jag helt ut och cykla?

      1. Liten är alldeles rätt. Inte vit utan brun och silkig päls. En cavalier king Charles spaniel, en ljuvlig och även ytterst energisk ras. Glad och envis. Hjärtknipande och även lite tröttsam ibland.

        1. Hjärtknipande! Olof är också ofta väldigt, väldigt hjärtknipande. Det kniper på riktigt i hjärtat när jag undersöker hans små miner och aktiviteter. Hälsa Lilla O. det är en så otroligt söt ras.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *