Apple TV+

Om jag nu skriver Apple TV+ som rubrik kommer jag att få en miljon besökare på en sekund. Alla kommer säkert att bli lika nöjda. Eller så inte, men må vara som det är. Ser hur som helst väldigt mycket fram emot Apple TV+ som startar på fredag.

Kommer först att titta på The Morning Show som knappast är något som går till historien, men säkert är underhållande och efter det Shyamalans The Servant som jag tror kommer att vara både bra och äcklig samtidigt och bli något alla pratar om, åtminstone i en dag eller två.

Alex och Sigge pratade i sitt senaste avsnitt om hur kort tid vi nuförtiden orkar debattera exempelvis filmer. När Jokern kom ”pratade alla” om den i fem dagar, men efter en vecka pratade ingen om den. För tio år sedan orkade man i flera månader.

Jag har också tänkt på hur snabb man behöver vara för att vara up to date med musik, filmer, tv-serier och böcker. Egentligen gillar jag det, åtminstone mer än hur det var när jag var liten och det aldrig hände någonting. Madonna kanske släppte en skiva och sen efter tre år kanske Metallica släppte en, men eftersom det var i USA så väntade man ett halft år på att få höra den. Sen ett decennium senare kom det kanske en James Bond-film och då tittade man på den vare sig man ville eller inte för det andra alternativet var att sitta och stirra in i en stenvägg. Så var det när jag var liten.

Så bästa TV-serierna just nu, behöver inte vara lika bra som Succession, men får gärna vara det. Alla bra tips belönas med guld.

.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *