Isabella Löwengrip, The Loudest Voice och Succesion

Jag vet att Isabella Löwengrip inte är en TV-serie, men oj så spännande att följa henne just nu. Jag har följt henne i hundra år och det är något med den mycket starka framåtandan som jag beundrar. Jag är är lite tvärtom som person, men ibland när jag skall göra något förskräckligt långt borta från min comfort zone låtsas jag att jag är mitt totemdjur Isabella.

Och HBO, jag skall gifta mig med HBO en vacker dag, så mycket bra den vännen delar med sig av. Har ni redan* sett Succession och The Loudest Voice? Succession får tusen poäng och Voice får åttahundra. Bägge handlar mer eller mindre om Rupert Murdoch och hans media-imperium.

*redan är kanske fel ord. Ingen i min närhet har inte sett sett de här två.

Ett svar på ”Isabella Löwengrip, The Loudest Voice och Succesion”

  1. Hi, i read your blog from time to time and i own a similar one and i was just wondering if you get a lot of spam responses? If so how do you stop it, any plugin or anything you can suggest? I get so much lately it’s driving me crazy so any support is very much appreciated.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *