Jag kanske ljög lite

Jag har alltid sagt att jag har ett så roligt jobb att jag nästan skulle göra det gratis om jag hade råd. (Nå kanske inte då morgonshowen på radio mellan 2004-2007 eller när det nu var, men det var mest på grund av att klockan ringde senast 4:00 varje natt. Och att jag dessutom var producent och ville bevisa för mig själv att jag klarar hur mycket som helst.)

Men ja, nu börjar jag ändå undra om jag ljugit. För nog är ju jobb ändå jobb. På samma sätt som jag älskar att träna så gör jag ju det ändå ofta för att få njuta av känslan efteråt.

För första gången i mitt liv arbetar jag just nu med ett skrivjobb som är roligt medan jag gör det. Kan ni förstå? Kanske magin tar slut samma sekund som jag nu skriver det men tror ej. En gång sade jag i en intervju som handlade om mitt yogande att varje gång jag rullar ut mattan känns det som om jag skulle åka iväg på en semester (eller kanske det var en resa. En halv minut efter att jag sedan läste det i tidningen började jag avsky att yoga. Jag kände att det är allt annat än en semester, att det bara ä tråkigt och eländigt från början till slut.

Men summa summarum, just nu är det mycket roligt att jobba. Återkommer imorgon om jag råkade framkalla avsky för jobbet nu med det här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *