Sadness is not a crime

Lyssnar på en ljudbok som talar till mig på så många sätt. har ni redan läst How to fail av Elisabeth Day? Eller kanske hört podcasten med samma namn?

Jag känner igen mig i ungefär allt, förutom att jag ännu väntar på fantastisk framgång. Eller vad är nu framgång, kanske det att man lär sig acceptera misslyckanden eftersom de bara är steg på vägen, i alla fall ifall man är på väg till en plats som inte är helt vanlig.

Men på tal om rubriken, minns inte i vilket sammanhang det nämndes i, men visst är det befriande att tänka på ledsenhet och sådant som helt okej. Inte trevligt men nödvändigt och helt okej. Man behöver inte be om ursäkt för att man inte är glad. (Dock måste man be om ursäkt för att man är ett revehål, men det är en annan sak.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *