46

Idag har jag varit exakt 20 år mer eller mindre heltid på Yle. Visst har jag frilansat innan också, på Yle och på olika tidningar. Jag har även haft mindre glamorösa jobb, exempelvis som städare på ett varuhus på natten, som hyttvärdinna på skabbiga båtar, som, ja mest som städare faktiskt.

Men tjugo år på ett och samma ställe —  det hade jag aldrig trott. Skrev mer om det på insta.

Den andra saken är att jag nu på lördag igen fyller år. Tänk er, att jag precis som dom flesta andra också blir ett år äldre varje år. Nu är siffran 46. Det känns helt galet mycket, speciellt eftersom jag känner mig, ja mycket yngre. 

Och dom goda nyheterna är att ingenting har blivit sämre, allting har blivit bättre. Huvudet, den allmänna feelisen, kroppen och så vidare. Okej en sak är förstås synen, jag har numera läsbrillor och avskyr det, men på det stora hela, ett par brillor, det är verkligen ingenting.

Dom dåliga nyheterna, dom uteblir alltså denna gång. Så gratulationer mottages med glädje, tack och hurra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *