Söndagsångest på måndag

Andra veckan på jobb. Har söndagsångest fastän det redan är måndag och arbetsdagen börjar hitta sitt slut. Jag har för många lösa trådar och det verkar lite som om ju äldre jag blir desto mindre flexibel är jag. Jag antar att jag tidigare inte stressade så mycket över att det fanns många trådar. (Men kan också hände att jag bara glömt hur det var.)

Nåja, sen är det ju också så att ju mindre man gör desto mindre får man gjort och jag kanske ännu är lite kvar i semestermode. Jag hade väntat mig att jag genast och senast första dagen på jobb skulle producera som en maskin, men så har det alltså inte varit.

Förra veckan var jag dessutom helt för social. Jag var överallt och alla var dessutom hemma hos mig. Det var världen i byn hemma i min lägenhet varje dag. Jag tror att det till och med var Flow i min lägenhet. Så den här veckan tänker jag tacka nej till allt och alla. Fastän jag skulle få en miljon för att dricka champagne på något härligt ställe* så är svaret nej, Nej, jag är hellre hemma och stirrar, så är det bara.

* kan vara osannolikt, men man vet aldrig.

2 svar på ”Söndagsångest på måndag”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *