Sommarkroppen

Och på tal om bastukvinnorna gästade jag Hannah i Relationspodden för att prata om kroppen. Om att det kan vara svårare nu på sommaren då man kanske inte vill visa så mycket hud på grund av att man känner sig obekväm.

Min tanke är att ingen måste visa någonting och att man inte heller behöver ställa krav på sig själv att älska sin kropp, det är ju lite magstarkt om den exempelvis värker varje dag eller är väldigt krånglig att böka runt med. Det enda man kan hoppas på är att leva så bra som möjligt i och med den kropp man har. Man måste inte älska den, härligt om man gör det, men det kan inte vara ytterligare ett krav att också måsta känna stora känslor inför den.

Hannah och jag förra veckan. Foto: Sofie Gammals.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *