Oobah Butler

Har ni följt med Oobah Butler? Jag är oerhört fascinerad och jag är helt säker på att det finns någont twist på twisten som vi ännu inte känner till. Oobah blev känd när hen fick en restaurang att snabbt nå top ratings på TripAdvisor.

Twisten var att restaurangen inte existerar i verkligheten.

När Oobah blev trött på att tv-intervjuer om just detta tänkte Oobah att hen kan skola upp en hög med stand ins som kan representera vid behov.

Men visst kommer det snart en ny artikel om hur de här artiklarna också bara var experiment? Jag har inte satt in mig i saken så mycket så ni som vet mera, berätta hur landet ligger. Vad är detta och vad är målet? Att inte köpa allt man ser illustreras ju mycket bra, men vad annat?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *