Bloggen sist

Bloggen kommer alltid sist på min prioritetslista, kanske för att det inte är något jag måste göra, utan något roligt jag bara gör för min egen skull.

Nå, efter idag har jag lite mera chill på jobbet, så att jobbet ryms där inom normal tid och med ordentlig lunch också. Gör förstås fortsättningsvis kulturens IG-live, MEN, ryktet säger att en av mina absoluta programledarfavoriter kommer att börja hoppa in ibland, med start redan nästa vecka.

Dagens IG-live sparades som IG-TV av någon intressant anledning. Ni hittar där i flödet. Hade med mig Rosanna Kulju som jag älskar.* Visste ni att hon pratar flytande svenska?

Tipsa gärna om andra gäster, gärna såna som är lite åt kulturhållet, men inte ett måste.

*Otroligt vad det alltid ska användas starka ord.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *