För mycket

Hörni jag vill inte att ni skall känna er pressade och stressade över att det hela tiden händer så mycket här. Jag förstår att ni kanske själva börjar känna er otillräckliga och helt enkelt dåliga då ni ser hur jag bara levererar guld här dagarna i ända.

Nej skall jag vara helt ärlig så är jag alltid lika besviken då jag går in här och igen ser att det inte hänt något alls. Det är som om jag inte fattar att det borde vara jag själv som åstadkommer något.

Så nu en viktig fråga, önskar ni

-höra mera om Olofs kackande?

-att jag berätta mera om mina nya rekord i gymmet?

Som ni ser finns det tydligen bara två alternativ. Vet ni, jag upplever att jag hade en fas då jag var lite rolig, men det är ju helt borta. Hur fan blir man rolig? Fast å andra sidan lär det vara helt ute med att (försöka) vara rolig. Åsikter är valutan som gäller, eller är det något annat?

12 svar på ”För mycket”

    1. Jag läste din blogg nu! Blev igen förvånad över hur mycket kul du hunnit med! Skall skriva lite mera om Olof, han är så aktiv.

  1. Kackajuttun (oavsett vem utfört dådet) är ju alltid uppiggande! Också roligt att höra om vardagsbestyr,hederlig uppräkning om vad man gjort under dagen- och vad man äitit- är intressant (obs, menar detta ärligt!)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *